Wie zijn wij

Helmer van Weelderen (1964)

Mijn naam is Helmer van Weelderen; ik ben de oprichter van Van Weelderen en Partners. Ik stel mij graag wat verder aan u voor. Ik heb een achtergrond als projectmanager, vernieuwer en probleemoplosser. Ik woon al meer dan 25 jaar in Zeist en heb me via een bewonersvereniging jarenlang ingezet voor ‘mijn buurt’. Bovenal ben ik de trotse vader van twee kinderen.

Mensen ontzorgen, waardoor ze de regie op hun eigen leven weer (voor een deel) terugkrijgen, geeft mij veel voldoening.

Hoe zien mensen mij

Kwaliteiten en eigenschappen die anderen mij toedichten zijn dat ik planmatig en praktisch en vanuit overzicht te werk ga, mijn verbeeldingskracht goed kan inzetten (waardoor ik vaak al kan zien hoe iets kan worden), dat ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Daarnaast ben ik daarin transparant, doortastend, resultaatgericht en gedreven, alsmede dienstbaar en empathisch.

Binnen het werkveld van Van Weelderen en Partners

  • ben ik de man van de inhoud/uw tijdelijke extra werkgeheugen en uw ‘meewerkend voorman’,
  • ga ik samen met u de handen uit de mouwen steken en heel veel keuzes maken,
  • kom ik snel met heldere analyses, mogelijke oplossingsrichtingen en een visie van waaruit we aan de slag kunnen,
  • ben ik iemand die voor u – en met u – van alles en nog wat op een praktische, duidelijke, haalbare én betaalbare manier kan inbedden en oppakken,
  • ga ik allerlei professionals aansturen die we bij onze projecten van buitenaf nodig hebben.

Over de partners

Al naargelang het werk dat ons wacht en afhankelijk van het antwoord op de vraag of we de projecten binnen het traject zélf oppakken of uit laten voeren kunnen de partners van Van Weelderen en Partners overal vandaan komen.

Dit kunnen vakmensen zijn op het gebied van verbouwingen, ontwerp- en inrichtingsvraagstukken, meubelmakers, woonstoffeerders, administratieve ondersteuners, werkstudenten, mensen vanuit de (geestelijke gezondheids-) zorg of de uitvaartbranche, evenementenorganisaties, rouwdeskundigen, mediators of zomaar mensen uit ons netwerk.

De ervaring heeft ons in ieder geval geleerd dat niets onbespreekbaar of onoplosbaar hoeft te zijn. We stappen gewoon op iedereen af, stellen de juiste vragen en kijken of een samenwerking mogelijk is. Wij zoeken precies de juiste mensen voor u op. Wellicht vinden wij ze trouwens ook gewoon binnen uw eigen familie-, vrienden- of kennissenkring.

© 2019-2022 | Van Weelderen en Partners | Ontwerp: Manschot Grafimedia